Всегда на связи!

Яскравий манікюр — з якісними та недорогими гель-лаками Divia

Якщо запитати майстрів манікюру про найбільш затребуваний дизайн нігтів, то статистика буде цікава. Перше місце захопив елегантний френч в класичній кольоровій гамі. Друга сходинка — насичені відтінки червоного. А потім йде неймовірне різнобарв’я без будь-яких обмежень. Вона натхненно створюється фантазією майстрів та їхніх клієнток. Гель-лаки Divia ідеально підходять для реалізації всіх ідей:

  • Безпечний склад гарантовано високою якістю складників. Це український бренд, більша частина продуктової лінійки якого виготовляється саме в Україні. Але компоненти для гель-лаків Divia виробник замовляє у провідних світових постачальників. Сировина має сертифікати та інші потрібні документи.
  • Розроблюючи власні кольорові колекції, творча команда враховувала актуальні модні тенденції. Ви можете купити гель-лаки Divia декількох видів — класичні емалі, з шимером, “Котяче око”, з блискітками. Палітра неймовірно різнобарвна. Ваш салон буде в тренді.
  • Гель-лаки Divia чудово носяться. Вони досить еластичні, добре зчіплюються з базою, не сколюються. В лампі запікаються також рівномірно, без печіння. Клієнтки залишаються задоволеними та повертаються до вас знову.

І при цьому гель-лаки Divia мають помірну ціну.

  

Аби купити гель-лаки Divia, радимо звернутися до власного магазину бренду

Тут запропонують повний асортимент, чудові партнерські умови. А головне, продукція буде оригінальною.

Доставка гель-лаків Divia відбувається по всій Україні.